Dat we de goedkoopste zijn met onze sinterklaaskostuums en zwarte pieten pakken dat durven we niet te beweren maar nu dat we blijvend in prijs verlaagd zijn bent u zeker niet te duur uit! Andere verhuur bedrijven rekenen vaak hoge prijzen voor de accessoires en de zwarte pieten pakken terwijl bij ons alle prijzen voor zowel de zwarte pieten pakken als de sinterklaaskostuums nu blijvend in prijs verlaagd zijn. 

Ons magazijn ligt centraal gelegen in Nederland in de makkelijk te bereiken stad Zoetermeer. Aangezien ons magazijn zich bij ons woonadres bevindt zijn wij zowel overdag’s als ’s avonds te bereiken en dat is de drukke winter maanden wel zo handig. Dus geen 9 tot 6 mentaliteit maar gewoon de gehele dag beschikbaar. Maak even van te voren een afspraak als u langs wilt komen!

Via onze website kunt u gemakkelijk alle sinterklaas en zwarte piet artikelen huren maar het kan zijn dat er niets niet bij staat of dat u een vraagje heeft! Aarzel dan niet en neem dan telefonisch contact met ons op zodat u direct een antwoord heeft.

Sinterklaasje.eu biedt u een goede kwaliteit kostuums voor een voordelige prijs!

Tags: