Bent u van plan een Sinterklaas kostuum te huren? Of wilt u weten wat de voordelen zijn van het huren van een Sinterklaas kostuum?

Bij het huren van een Sinterklaas kostuum heeft u geen omkijken naar de accessoires want die zitten er allemaal bij. Stel dat u een Sinterklaas pak wilt aanschaffen dan bent u ten eerste een hoop geld kwijt en vaak bent u er dan nog lang niet omdat u alle accessoires er nog apart dient bij te kopen. Denk hierbij aan een baardstel, kokermijter, sinterklaas boek, handschoenen, ring en sinterklaas staf.

Het grote voordeel van het huren van een Sinterklaas kostuum bij Sinterklaasje.eu is dus dat deze compleet is. Tevens worden onze pakken na uw verhuur gereinigd en weer in orde gemaakt voor de volgende klant. U heeft dus altijd een schoon kostuum.

U kunt het kostuum gemakkelijk online reserveren via ons reserveringsfomulier. U ontvangt van ons een bevestiging en u hoeft het kostuum alleen nog maar op te halen. Bij uw Sinterklaaskostuum zit tevens een gebruiksaanwijzing hoe u de Sint het beste kunt opmaken. 

Wij wensen u veel plezier met alle voorbereidingen!

Tags: