Piet Direction is alweer druk bezig in de studio en de muziek galmt al heerlijk door het Pietenhuis in Spanje. De muziek studio is zelfs zo onder de indruk van het komende nummer dat ze vermoeden dat ze met dit nummer heel nederland zullen inpakken. Deze pieten komen maar liefst eerder naar Nederland om hun videoclip op te nemen op een nog geheime locatie. Wanneer en hoe zij zullen aankomen in Nederland is een streng geheim en pers Piet was niet beschikbaar voor commentaar.

Uiteraard wordt er weer aan alles gedacht! De cadeautjes, de kleding, de danspasjes, de meeslepende muziek en vooral het plezier. 
Want plezier is het belangrijkste voor deze Pieten, want juist daarom komen ze altijd en ieder jaar weer naar Nederland!
Daarom schrikken ze soms wel als ze in Spanje de Nederlandse krant lezen of naar de televisie kijken. Gek eigenlijk dat als ze dan in Nederland komen ze daar helemaal niets van merken. Gekker nog; het hele land staat op z’n kop en iedereen komt kijken naar de intocht van Sinterklaas en de zwarte Pieten.

Juist daarom een duidelijk boodschap dit jaar! Ze hopen heel Nederland in te pakken met hun aanstekelijke lied!

Hou Facebook en deze site in de gaten!

Tags: