Sinterklaasje.eu brengt samen met “Piet Direction” de hit “Het wordt weer een feestje” uit! En alles lijkt erop dat dit weleens de Sinterklaashit van 2013 zou kunnen worden!

Een droom die eindelijk werkelijkheid wordt. Deze Pieten zitten namelijk ieder jaar te kijken en te luisteren en vooral hard mee te zingen met iedere Sinterklaas en Zwarte Piet hit die er weer uit komt. Ook Youtube wordt regelmatig afgestruind om te kijken naar de oh zo leuke video clips zoals “Zwarte Pieten Style” van Party Piet Pablo of de Pietentoppers met hun leuke videoclip “Heyo Sinterklaas” of “PARTY” en natuurlijk niet te vergeten de videoclip van de club van Sinterklaas van Coole piet met de hit “Een echte Piet”. Deze Pieten roepen dan ieder jaar: “Dat willen wij ook!”

Nu na al de te gekke hits vond Sinterklaas dat deze Pietjes ook mee mochten doen! Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen en zijn gelijk aan de slag gegaan. Deze cover hit “Good time” Van Owl City hebben zij weten om te toveren naar een echte zwarte Piet hit en daar zijn zij dan ook erg trots op. Piet Direction met hun nummer “Het wordt weer een feestje!” is een feit! Misschien wordt dit wel de Sinterklaashit van 2013! Help je mee en deel ‘m op je Facebook!
De volledige productie is met liefde voor het Sinterklaasfeest opgenomen, gefilmd en gemonteerd in eigen beheer. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor iedereen die belangeloos heeft meegewerkt aan deze clip want zonder hun was ’t allemaal niet gelukt!
Hieronder kan je de hit bekijken of zoek deze op op Youtube maar vergeet vooral niet het nummer te downloaden op itunes!

Sinterklaas zou het wel heel leuk vinden als jullie net als de “Pieten Sinterklaas Move” en ook de “Pieten Groove” nu ook deze “Pieten Feest dans” zouden willen leren bij aankomst. Dan pas wordt het echt een feestje!

Tags: , , ,